MiniKurz Ako Začať s Amazon FBA - Zero to Hero

Ak chceš začať budovať svoj vlastný online biznis si na správnom mieste! V tomto kurze si ukážeme čo všetko je potrebné na úspešný štart predaja na Amazone.

Ahoj!

Pripravil som si pre Teba krátky (asi 1 hodina) online kurz, kde vysvetľujem ako funguje podnikanie na Amazone.
Ale hlavne aké investície budeš potrebovať - resp. nebudeš potrebovať.

Naučíš sa: Ako získavať informácie o tomto podnikaní | Ako založiť firmu a viesť účtovníctvo | Ako založiť účet na Amazone | Ako na prieskum trhu | Ako vybrať výrobcu | Vývoj produktu | Doprava produktu | Úspešný štart predaja produktu | Optimalizácia listingu | Budovanie značky mimo Amazonu...

Verím, že Ti tento kurz pomôže priblížiť toto úžasné podnikanie.


Tvoj Inštruktor


Ing. Tomáš Hurajt
Ing. Tomáš Hurajt

Vrtuľa v zadku a pripravený pomáhať Slovákom s online podnikaním - to som ja!

Podnikám už takmer 5 rokov a som autorom poloúspešných projektov ako je TrainHard - kamenná predajňa s doplnkami výživy alebo NutsUp - orechové maslá, ktoré každý miluje. Poloúspešných z toho dôvodu, pretože keď som objavil Amazon podnikanie obidva tieto projekty vyzerali ako hranie sa na pieskovisku.

Spolu s mojou priateľkou sme si preskákali takmer všetkým čím sa preskákať na Amazone dá a momentálne sme pripravení tieto vedomosti posunúť aj ďalším Slovákom! Približne pol roka sme veľmi úspešne predávali aj na Ebayi, avšak opäť Amazon z toho vyšiel ako jasná voľba. 👍

V mojich kurzoch sa nájde aj úplný začiatočník ako aj skúsený Amazon predajca. Ale POZOR - nebude všetko iba o Amazone. Mám pre Teba pripravených véééľa véééľa oblastí online podnikania o ktorých sa Ti ani nesnívalo.

..takže nakopni sa, namotivuj sa a ideme vybudovať Tvoj Online Biznis! 💎

https://onlineakademia.sk/

https://www.amazingbrand.sk/

https://tomashurajt.sk/

https://www.interez.sk/nutsup/









Najčastejšie Otázky


Čo všetko obsahuje tento kurz?
Mini Kurz o Podníkaní na Amazone obsahuje základné informácie pre predstavu čo Amazon podnikanie obnáša. Vytvoril som ho aby ste sa každý z vás mohol rozhodnúť, či je Amazon biznis pre neho alebo nie.
Ako dlho budem mať prístup do tohto kurzu?
Čo povieš na doživotný prístup? Po vstupe do kurzu budeš mať prístup už navždy na všetkých Tvojich zariadeniach. Veru. Už sa toho nezbavíš :)
Je tento kurz pre začiatočníkov alebo pre profesionálov?
Tento mini kurz je určený hlavne pre začiatočníkov a pre tých, ktorí ešte nepoznajú podnikanie na Amazone. Verím však, že v kurze nájdu aj profesionály niečo nové.
Čo ak budem mať otázky ohľadom témy Amazon biznis?
Môžem Ti garantovať, že budeš mať otázky a mnoho! Amazon Podnikanie je totižto MEGA rozsiahla téma a tento mini kurz Ti priblíži iba nevyhnutné základy. Mám pre Teba super správu: Ak budeš mať akékoľvek otázky veľmi rád Ti na ne odpoviem na niektorej z mojich socialny sietí :)

Začať Teraz!